Tisztelt Szákszendiek!

2019. október 18., péntek 05:49

Az önkormányzati választások utáni érzelmi hullámon túl, most már kellően lehiggadva, és mint községünk új polgármestere, első gondolatom, amit Önökkel meg szeretnék osztani, az a köszönetnyilvánítás.

Köszönet minden szákszendi polgárnak, aki elment szavazni, külön köszönet mindenkinek, aki nekem szavazva bizalmat, úgy gondolta, hogy képes leszek ennek a nehéz, ugyanakkor felemelő feladatnak az elvégzésére. Köszönet illeti azokat, akik a választás előkészületeit és lebonyolítását ilyen zökkenőmentesen és magas színvonalon vittek véghez. És természetesen köszönetet mondok mindazoknak, akik bármilyen módon segítettek, támogattak, bíztattak, hogy eljussak arra a kezdőpontra, ahol jelöltnek mondhattam magam.

Polgármesterré választásom nem az egyén sikere, sokkal inkább egy lehetőség, hogy a szintén Önök által választott képviselő testülettel vállvetve, további sikerekben gazdag éveket biztosítsunk községünk életében és fejlődésében.

Fontos értékelni azt, hogy mi minden történt a múltban, és fontos, hogy a jó dolgokra büszkék legyünk. Ugyan akkor az is fontos, hogy a múltbéli vélt vagy valós sérelmeket félre téve, a mában éljünk, és a jövőt mindnyájunk közös megelégedésére formáljuk.

Biztos vagyok benne, hogy a képviselő testületen belül lesznek vitáink. De a vita nem rossz, a vita segít abban, hogy egy–egy problémát körbejárva, és több szempont alapján megvizsgálva, a lehető legjobb döntéseket tudjuk majd meghozni, közösen. A vita építő jellegű, a viszály romboló.

Kedves Szákszendiek! Közös jövőnk építéséhez ajánlok együttműködést és kérek segítséget, türelmet mindenkitől, aki községünkért és mindannyiunkért tud, és akar is tenni.

Köszönöm megtisztelő figyelmüket, szívélyes üdvözlettel:

Papp Attila Csaba
polgármester

Kevesebb