Szorgos volt a községi Mikulás

2019. december 7., szombat 08:38

Bőven volt dolga pénteken a szákszendi Mikulásnak, hiszen már délelőtt megkezdte útját, felkeresve a Kiskuckó óvodát és a minibölcsődét, s természetesen egyik helyre sem üres kézzel érkezett.

Délután pedig a Faluház tükörtermében fogadta a 14 év alatti fiatalokat, akik itt vehették át az önkormányzat ajándékát. Az önkéntes segítők által szépen feldíszített helyszínre megilletődötten, izgatottan érkeztek a település legfiatalabb lakói, ki egyedül, ki szülői kísérettel.

Mintegy 220 ajándékcsomaggal érkezett a fehérszakállú, aki alaposan kikérdezte a gyerekeket, akik közül sokan verssel, dallal is megörvendeztették, miközben a legkisebbek közül többen elpityeredtek.

Az eseményt felkereste Papp Attila polgármester is, aki az önkéntesekkel közös fotón örökítette meg az újonnan felállt önkormányzat első nagyszabású gyermekprogramját.

A szervezők ez úton is megköszönik a Végső Vár Alapítvány támogatását.

Az esemény képeit a Fotógalériában tekintheti meg! Mivel többen kérdezték: a képnézegetőben megjelenő fotóra jobb egérgombbal kell kattintani, majd a „kép mentése más néven” opciót kell választani, és lementeni a saját gépre!

Kevesebb