Szákszendi kitüntetett

2020. július 1., szerda 08:42

A Magyar Köztisztviselők és Közalkalmazottak Szakszervezete 1996-ban kezdeményezte, hogy a köztisztviselői törvény 1992. július 1-jei életbelépésének emlékére Magyarországon július 1-je legyen a Köztisztviselők napja, melyet 1997-ben tartottak meg először.

Az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal kedden délután köszöntötte a helyi és szákszendi intézmény dolgozóit, amin ott volt Papp Attila községi településvezető is.

Lazók Zoltán polgármester köszöntőjében kiemelte: „Nem szabad elfelejteni, hogy mi képviseletet látunk el. Azt várják el tőlünk, hogy lojálisak legyünk. Minden szavunk, gondolatunk és cselekedetünk célja a választópolgárok szolgálata kell, hogy legyen. Az ügyfél úgy jöjjön ide a hivatalba, hogy itt segítséget kap és megértésre talál. Számomra az a köztisztviselő a jó példa, aki cselekvő és mindig a megoldásokat keresi. Továbbra is az legyen a legfontosabb célunk, hogy tudjunk alkotni, a város szolgálatában dolgozni. Legyen ez nekünk motiváció a további magas színvonalú munkavégzéshez, a köz szolgálatához!”

Köztisztviselők számára 2016-ban került először átadásra a helyi hivatal által alapított oklevél és tárgyi elismerés. Az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal 2020. év kitüntetettjei: Imrő János pályázati referens, Pintér Lászlóné adóügyi ügyintéző (Szákszendi Kirendeltség), Rimár Regina pénzügyi ügyintéző, Rózsa Szilvia anyakönyvvezető és Szemző Ildikó osztályvezető.

Kevesebb