Köszöntöm a község új weboldalán

2016. November 26., Saturday 09:35

Több mint két hónappal ezelőtt ült össze első alkalommal az a stáb, amelynek feladata az volt, hogy készítse el a község új internetes portálját.

Figyelemfelkeltő, ugyanakkor esztétikus látvány, megújult menürendszer, minden elemében jelenkori, XXI. századi számítástechnikai megoldások. Ezen feladatokkal lettek megbízva a csapat tagjai, akik – mint az advent első napjától látható – minden tekintetben megfeleltek a kihívásnak.

A cél ugyanaz volt, mint az elmúlt években: olyan internetes oldalt alkotni, amelyen könnyű az eligazodás és a keresés, megfelelő felület áll a friss hírek és az audiovizuális tartalom rendelkezésére, megtalálhatók az önkormányzat, a hivatal és az intézmények részletes adatai, az elérhetőségek, valamint az elektronikus levélcímek, de tájékozódni lehet a pályázatokról és a közpénzek felhasználásáról is.

A weboldal a 2016-os év feltöltött anyagaival startol, de hangsúlyozni szeretném, hogy rengeteg munka volt, van és lesz is még vele. A portál – természetesen – nem befejezett, hiszen az archív tartalmak folyamatos szelektálása és feltöltése folytatódik, a még meg nem valósított ötletek, látványelemek programozása jelenleg is tart.

Ez úton szeretném megköszönni mindazok munkáját, akik tettek azért, hogy jó szívvel ajánlhassam Szákszend polgárainak a www.szakszend.hu portált.

László Kálmán polgármester

Kevesebb