Táborról, táborra

2021. július 3., szombat 08:13

Gazdag programmal várták a héten az iskolában azt a huszonnégy alsós kisdiákot és két apróságot, akik szeptemberben kezdik az első osztályt.

Az intézmény nyári tábora minden reggel közös, vidám testmozgással vette kezdetét, majd következtek a változatos elfoglaltságok – tájékoztatott csütörtökön Pordán Jánosné (Marika néni), a tábor vezetője.

A hét folyamán játékos foglalkozások, kézzel-lábbal-szájjal festés, különböző vetélkedők, kreatív órák, barkácsolások, szabadtéri sorversenyek tették tartalmassá a turnust, a gyerekek pedig csütörtökön különleges műsorral lepték meg a pedagógusokat: a Jerusalema örömtáncot és egy kán-kánt adtak elő.

- Jól esett, hogy a szülők nap, mint nap meglepetésekkel kedveskedtek a táborlakóknak,. Cseresznyével, dinnyével, fagyival okoztak örömet a kicsiknek – mondta Pordán Jánosné, aki beszámolt a pénteki záróeseményről is. Ezen a napon felkerekedett a csapat, hogy egész napos kirándulás keretében látogassák meg a győri állatkertet.

Ezzel azonban nincsen vége a fiatalok nyári szervezett mulatságának, hiszen hétfőtől 4 héten keresztül a Faluházban várják az önkormányzat táborának résztvevőit.

Kevesebb