Táboroznak a gyerekek

2021. július 8., csütörtök 06:15

Mint arról beszámoltunk, az elmúlt héten az iskola napközis táborában vehettek részt a község gyermekei, ezen a héten pedig elindult az önkormányzat 4 turnusos nyári napközis tábora.

Ezen azok a szákszendi lakóhelyű, általános iskolás tanulók vehetnek részt, akinek mindkét szülője dolgozik és erről munkáltatói igazolást csatoltak a jelentkezéskor.

Az első héten Zách Gizella és Jaczkó Vera gondoskodik a fiatalok gondtalan kikapcsolódásáról, és a továbbiakban is a Kiskuckó óvoda óvódapedagógusai és dadái szervezik a turnusokat.

Hétfőn karkötő készítés, manikűrözés szerepelt napirenden, de felkeresték az óvoda játszóterét is. Kedden a népszerű játszóhelyen, a homokbányában építettek várat, vágták a nádat a gyerekek, a lányok pedig a sminkelés titkaival is megismerkedtek. Szerdai látogatásunkkor éppen kézműves foglalkozást tartottak a rendezvénytéren, ahol a nagy hőségben előkerültek a vízipisztolyok is.

Csütörtökön fagyikészítés és víziparádé szórakoztatja a 19 alsós és felsős gyereket, míg az első turnus zárónapján, pénteken Vinyére, a Cuha völgybe kirándul a csapat.

Kevesebb