Így köszöntötték az őszt

2021. szeptember 19., vasárnap 08:37

Kiváló hangulat, kiváló szervezés és programok – így jellemezhető az első alkalommal megrendezett szákszendi Őszköszöntő szombaton, és mindez akkor is igaz, ha az eseményt közel egy órára megzavarta a szakadó eső.

Papp Attila polgármester köszöntötte koradélután a vendégeket, aki megnyitójában köszönetet mondotta község civil szervezeteinek, a horgászoknak, vadászoknak, magánszemélyeknek, mindazoknak, akik közreműködése nélkül nem jöhetett volna létre a rendezvény.

Kezdésként az Ács csapatával küzdöttek meg a focipályán a helyi öregfiúk, akik 4:5-re elvesztették a rangadót. Mindeközben a rendezvénytéren finomabbnál finomabb vad- és halételek, pörköltek, sütemények várták a vendégeket, és megkezdődött a szórakoztató produkciók sora is.

A Szákszendi Modern Tánccsoportnak, a Kangoo Jumps bemutatójának, a Dance Reform Showtáncnak tapsolhattak a nézők, és nem utolsó sorban a közelmúltban alakult Szákszendi Dalkör előadásának. Az említettek mellett Simon Zoltán és Cseke Brigitta operett-musical előadásának, és Bodányi Gréta szólótáncának tapsolhatott a nagyérdemű, majd a nap igazi szenzációjaként népes helyi önkéntes csapat állt közönség elé Jerusalema táncával.

A B-oldal rock koncertjét követően értékes nyereményekkel térhettek haza a szerencsések a tombolahúzásról, a programot pedig tűzzsonglőrök és diszkó zárta szombaton, de Takács Tímea főszervező a gyerekekre is gondolt, akik egész délután élvezhették a tűzoltóautó-rendőrautó bemutatót, az arcfestést, csillámtetoválást és játszóparkot.

Az esemény képeit a Galériában tekintheti meg!

Kevesebb