Mi a pálya?

2021. november 8., hétfő 06:00

November 10-én, Győrben rendezik meg a Mi a pálya? elnevezésű műszaki pályaválasztó fesztivált.

Drónok, hőkamerák, kosaras autók, műszersimogató, számtalan kézzelfogható eszköz, kipróbálható gyakorlati feladat, műszaki pályára hangoló élő show. A Mi a pálya? elnevezésű műszaki pályaválasztó fesztiválon olyan szakterületekkel - elektrotechnika, elektronika, gépészet, épületgépészet, távközlés, informatika, vegyipar - ismerkedhetnek meg a pályaválasztás előtt álló fiatalok, melyek az okos és fenntartható megoldásokat, innovációkat alkalmazó jövő világát is működtetik majd. A programra mintegy ezer, 7-8. osztályos fiatalt várnak a szervezők.

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület által életre hívott Mi a pálya? rendezvénysorozat célja, hogy az ipari szereplők az oktatási intézmények bevonásával látványos, vonzó, interaktív, élmény alapú bemutatókon keresztül felkeltsék az érdeklődést a pályaválasztás előtt álló diákokban a műszaki és informatikai pályák iránt.

Az ország hat városát érintő rendezvénysorozat záró állomása Győrben lesz, a rendezvény legnagyobb kiállítója az E.ON Hungária Csoport.

Helyszín: Győr, Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ, Váci Mihály u. 3.

Az esemény, valamint a standok egész nap látogathatók.

Kevesebb