Packeta Szákszenden is!

2022. március 29., kedd 11:28

A Packeta Group egy logisztikai szolgáltatásokat kínáló globális cégcsoport. Nem csak házhozszállítást kínál több mint 70 futárszolgálattal együttműködve, de több száz pontból álló átvevő hálózatot is üzemeltet, mostantól Szákszenden, a Faluház előtt is megtalálható a 24 órás non-stop csomagátvételt biztosító szekrény.

A Packeta egy profi csomagküldő hálózat, mely Közép-Európában több ezer, míg Magyarországon több száz átvevőhellyel rendelkezik, melyekre gyorsan és olcsón kiszállíttatható a megrendelt áru.

A Packeta önkiszolgáló csomagautomatáinak, a Z-BOX-oknak köszönhetően már nem kell a futárt lesnie. A csomagot az Önnek legmegfelelőbb időpontban veheti át, a kézbesítés ára pedig megegyezik a hagyományos átvevőhelyeinkre történő kézbesítés árával. A Z-BOX-ok napi 24 órában állnak rendelkezésre, így bármikor átveheti csomagját. A szekrény használatához szükséges a Packeta mobil alkalmazás letöltése.

A Z-BOX-hoz érve kapcsolja be telefonján a Bluetooth és a helymeghatározási szolgáltatást. Nyissa meg a Packeta alkalmazást, amely automatikusan párosítja készülékét a csomagautomatával, majd kinyitja a csomagját tartalmazó rekeszt is.

A Z-BOX környezetbarát: a boxok saját napelemből nyerik energiájukat, így nem kell áramforráshoz csatlakoztatni őket.

Kevesebb