Elkezdődtek az aláírások

2022. június 23., csütörtök 14:09

A Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás Társulási Megállapodásának 2021. évben megindított módosításáról a közelmúltban az utolsó tagi önkormányzat is meghozta elfogadó határozatát, így megkezdődhetett az egységes szerkezetbe foglalt Társulási Megállapodás módosításának aláírása a tagönkormányzatok polgármesterei és jegyzői által.

A mintegy 160 tagönkormányzat részvételével működő társulás projektirodája a társulási megállapodás aláírására több helyszínen, így az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatalban is lehetőséget biztosított, ahová június 22-én 13-14 óra között a környékbeli tagtelepülések polgármestereit és jegyzőit várták aláírásra, köztük Papp Attila Csaba, Szákszend első embere is szentesítette a dokumentumot.

A Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás Társulási Megállapodásának módosításáról Oroszlány Város Önkormányzatának képviselő-testülete 110/2021. (VII. 16.) határozatával döntött. A megállapodás módosítása a tagok körében bekövetkezett változások - Akasztó kilépése, Pusztavám csatlakozása - és az egyes települések képviselői személyében bekövetkezett változások miatt vált szükségessé.

Kevesebb