A hivatal dolgozóit köszöntötték

2022. July 8., Friday 21:24

Köztisztviselők napja alkalmából az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal július 7-én köszöntötte a helyi és szákszendi intézmény dolgozóit a Bányászati Múzeumban, a rendezvényt Szákszend polgármestere, Papp Attila Csaba is megtisztelte jelenlétével.

Szabó Mihály alpolgármester köszöntőjében kiemelte: „Az utóbbi két évben Ti is szembesülhettetek a kiszámíthatatlan, váratlan események okozta feladatok tömkelegével, melyeket a hivatal apparátusa megpróbált maximálisan kezelni. Talán sokaknak kedvét is szegték a mindennapi megpróbáltatások. Megköszönve kitartó munkátokat, mindezek ellenére én azt kérem Tőletek, törekedjetek a szolgáltató hivatal további megszilárdítására, alázattal és szolgálattal. Alázattal a szakmai elvárások és a törvények betartása érdekében, és szolgálva a lakókat, azok legnagyobb megelégedésére”.

„Azt szokták mondani, hogy jó ott dolgozni, ahol jól érzi magát az ember. Én bízom abban, hogy valamennyien olyan munkahelyet találtatok, ahol jó dolgozni függetlenül attól, hogy a hivatal épülete már régen nem alkalmas az ideális munkavégzésre. A technikai hiányosságokat, bosszúságokat azonban enyhíti az az igazi közösségi szellem, nem egy esetben a baráti kapcsolatok, amelyek összekovácsolták a mi közösségünket, amire én nagyon büszke vagyok. Minden köztisztviselőnek azt kívánom, hogy ne veszítse el a hitét, az esetleges nehézségek ellenére is végezze kitartó, szakszerű, becsületes munkáját! Ehhez kívánok magunknak jó erőt, egészséget, kitartást!” – mondta ünnepi beszédében dr. File Beáta jegyző.

A hivatali és magánéletében egyaránt hivatásához méltó, becsületes, lelkiismeretes, etikus és példamutató magatartást tanúsító, - minősítéssel, annak hiányában teljesítményértékeléssel alátámasztott - kimagasló szakmai teljesítményt nyújtó, a jutalmazás évében legalább 10 éve a Hivatalban eltöltött közszolgálati jogviszonnyal rendelkező köztisztviselők közül évente, a „Köztisztviselők Napján” 5 fő oklevélben és tárgyi elismerésben részesül.

Az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal 2022. év kitüntetettjei:
Kevesebb