A köztisztviselőket köszöntötték

2023. július 5., szerda 08:48

Köztisztviselők napja alkalmából az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal július 4-én köszöntötte a helyi és szákszendi intézmény dolgozóit a V8 étteremben.

A megjelenteket dr. File Beáta jegyző, a hivatal vezetője üdvözölte, majd az elmúlt félév történéseit, munka folyamatait értékelte. Kiemelte a nehézségeket is, de mint mondta, fő cél továbbra is az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálása.

Lazók Zoltán polgármester ünnepi beszédében kiemelte: „Tapasztaljuk, tapasztalom magam is, hogy az a világ, amely a mindennapjainkat jelenti, sokkal gyorsabban változik, mint korábban. Naponta, hetente, havonta vagy jobb esetben évente. Van olyan változás, ami ellen védtelenek vagyunk, mert nemcsak Magyarországon változnak a körülmények, hanem a világban mindenfelé. Az utóbbi években Ti is szembesülhettetek a kiszámíthatatlan, váratlan események okozta feladatok tömkelegével, melyeket a hivatal apparátusa megpróbált maximálisan kezelni. Talán sokaknak kedvét is szegték a mindennapi megpróbáltatások. Megköszönve kitartó munkátokat, mindezek ellenére én azt kérem Tőletek, törekedjetek a hivatal további megszilárdítására, alázattal és szolgálattal. Alázattal a szakmai elvárások és a törvények betartása érdekében, és szolgálva Oroszlány minden lakóját, azok legnagyobb megelégedésére”.

Kevesebb