Nem csak a húsz éveseké a világ!

2023. november 4., szombat 20:49

A szákszendi szépkorúak tiszteletére megrendezett Idősek Napjára nagyon változatos programmal készültek a szervezők, melyet a Faluházban tartottak november 3-án délután.

Miután mindenki megérkezett és elfoglalta a helyét, Wessel Tünde felkérte Papp Attila Csabát, hogy köszöntse a vendégeket. A település polgármestere először háláját és tiszteletét fejezte ki mindazon megjelenteknek, akik áldozatos munkájukkal és odaadásukkal gazdagították a közösséget. A fiatalabb generációk fejlődéséhez elengedhetetlen az idősebbek tudása, értékes tapasztalata, melyek a mai napig inspirációként szolgálnak számunka is – tette hozzá. Végezetül külön köszöntötte a 90. életévét betöltött szákszendi lakosokat, akik név szerint: Vinkóczi Lajosné (Margit néni), Mayer Mihályné (Erzsike néni), Goór Ernőné (Sárika néni), K. Szabó Ferencné (Marika néni), Kosárszki Józsefné (Annus néni), Barabás Györgyné (Ida néni), Katona Lászlóné (Ilonka néni), Volkár György Jácint és Mikolics Jánosné (Éva néni).

Miután a polgármester kifejezte jókívánságait, a Kiskuckó Óvoda növendékei hatalmukba vették a színpadot, hogy jókedvet és vidámságot csempésszenek mindenki szívébe. A kedves műsor után a Százszorszép Dalkör egy dalcsokrot nyújtott át a nagyérdeműnek. A vidám nótákat többen is az előadókkal együtt dúdolták az asztauknál ülve, majd a megérdemelt taps után az Amicitia táncstúdióé volt a főszerep Szabó-Kánya Bettina és Müller Bence vezetésével. A hol játékos, hol komoly és megható táncelőadás mindenkit elvarázsolt a teremben. Az utolsó fellépők ismét a kis óvodások voltak, akik még egyszer megmosolyogtatták a vendégeket.

Miután a műsor véget ért, felszolgálták a vacsorát, amihez a háttérzenét, majd később a talpalávalót Sőregi Levente biztosította.

Kevesebb