Erős hősökből nem volt hiány

2024. február 5., hétfő 12:02

Majdnem zsúfolásig megtelt február 3-án délután a szákszendi Faluház nagyterme, ahol már a 15 órára meghirdetett kezdés előtt jó 20 perccel színes kavalkádként kergetőztek a Kiskuckó Óvoda jelmezes apróságai.

A kicsiket a farsangi mulatság kezdetén Hófehérke és a törpéi nevében Fodorné Pintér Veronika mb. óvodavezető köszöntötte, elismerően szólva a szülőkről is, akik közül jó néhányan a közös móka kedvéért maguk is jelmezbe bújtak, vagy maskarás álarcot húztak.

A felvonulás során kiderült, hogy a fiúk körében változatlan és töretlen népszerűségnek örvendenek a nem mindennapi erővel és fantasztikus képességekkel felruházott mesehősök, de azért a Batman-ek, Pókemberek, Thorok népes táborához érkezett kis szakács, különböző állatfigurák, festő, sárkány, ápolónő, Aranyhaj, ördög, Törpilla, bangladesi lány, rabló, s merthogy fő a biztonság, két rendőr, és egy robot is, amely pillanatok alatt varázslatos átalakulást mutatott be.

A mesés felvonulás után azonnal a húrok közé csapott a népi gyermekzenét játszó Napraforgó együttes, amely egészen Nagykanizsáig repítette a gyerkőcöket hol kígyóként tekergőzve, hol kocsin zötykölődve, hol pedig gőzössel.

A zenekar a Szülői Munkaközösségnek köszönhetően szórakoztatta a kicsiket, nagyokat interaktív műsorával, ami után tombola és ízletes házi sütemények vártak a vendégekre.

Az esemény képeit a galériában tekintheti meg.

Kevesebb