Becsengettek

2017. szeptember 1., péntek 16:53

A nagyobbak már ismerősként léptek be ma reggel az ajtón, tudják mi vár rájuk, de a legkisebbek még csak kóstolgathatták, hogy milyen is az iskola. Az „Iskolanyitogató” alkalmával, amikor itt az iskolába jártak, volt már erre lehetőségük. Az igazi ízét azonban a mai naptól fogják majd megérezni.

Bízunk abban, hogy egyetlen kisiskolás sem fog csalódni ebben az intézményben, és nagy szeretettel fog mindennap belépni az épületbe. A tanító nénik, a tanárok nagy izgalommal készültek tanítványaik fogadására és varázsolták széppé, otthonossá a tantermeket – ezekkel a gondolatokkal köszöntötte péntek reggel az Öveges iskola diákjait Palotainé Papp Éva igazgató, aki így fordult az elsős apróságokhoz: Külön köszöntelek benneteket, akik most léptétek át először iskolánk kapuit iskolásként, és tele izgalommal és büszkeséggel ültök most előttem. Talán ti vártátok a legjobban a mai napot. A nyár folyamán nagyra nőttetek, igazi iskolások lettetek. Nagyon örülünk nektek, vártalak, vártunk már benneteket!

A szákszendi Öveges József Általános Iskola ünnepélyes tanévnyitóján 10 elsős kisdiák vehette át az intézmény hagyományos jelvényét és a virágot, valamint 15 nyolcadikos kezdi meg a felkészülést a továbbtanulásra. A tanévet 12 pedagógussal és 103 tanulóval indítják, így többen járnak ide, mint tavaly. Hat évfolyam indul, az alsó tagozaton 1-3 és 2-4 összevont osztállyal.

Osztályfőnökök:

1-3.o. Mondics Natália

2-4.o. Tóth Veronika

5.o. Szekeres Enikő

6.o. Vasi Csaba

7.o. Horváthné Stier Katalin

8.o. Maninger Mariann

Tanítanak: Varga Erika, Pokker Andrea, Mázló Alexa, Csonka Zoltán, Sebestyén Lajos

ig.h: Horváthné Stier Katalin

alsós mnk.v.: Tóth Veronika

felsős mnk.v.: Maninger Mariann

Kevesebb