Kettős búcsúztató

2017. június 18., vasárnap 15:56

Meghatottan indultak az Öveges József iskolában utolsó közös útjukra szombaton a ballagó diákok, akik még egyszer felkeresték a jól ismert osztályokat, folyosókat, amelyek biztos menedéket nyújtottak az elmúlt nyolc esztendőben.

Az egyszeri és megismételhetetlen eseményen a szülők, hozzátartozók és barátok mellett ott volt László Kálmán polgármester és a képviselő-testület több tagja is.

A ballagtató 7. évfolyamos osztály által szépen feldíszített intézményben Csonka Zoltán osztályfőnök nyolcadikosai vettek búcsút az alma matertől, akik közül 3-an gimnáziumban, 6-an szakközépiskolában, 5-en szakiskolában folytatják tanulmányaikat.

A zsúfolásig megtelt udvaron szülők, rokonok, barátok és ismerősök várták sok-sok virággal a búcsúzókat, akik átadták utódaiknak az intézmény zászlaját, majd magasba engedték léggömbbe zárt kívánságaikat.

Palotainé Papp Éva igazgató a ballagás és az évzáró apropóján ismertette a statisztikai számadatokat és elismeréseket adott át a legkiválóbb diákoknak, majd a rendezvény megható zárásaként méltatta a most nyugdíjba vonuló Havasiné Orbán Ildikó több évtizedes pedagógiai munkásságát, akinek az alkalomra ajándékozott díszfájára egykor volt diákjai kötöttek emlékszalagokat.

Az esemény képeit a Fotótárban tekintheti meg!

Kevesebb