100.000 a nyomravezetőnek!

2016. január 16., szombat 07:50

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személyek 2015. május 29-én 3 óra és 5 óra közötti időben az ajtót befeszítve bementek egy szákszendi családi házba, ahonnan ékszereket és karórát tulajdonítottak el. A jelenlegi adatok szerint az elkövetők egy Volkswagen Golf IV. típusú személygépkocsival távoztak a helyszínről.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 100.000. forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövetők azonosíthatók, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja.

A Tatabányai Rendőrkapitányság kéri, aki a bűncselekménnyel, annak elkövetőjével kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható „Telenfontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 34/517-777-es telefonszámon, vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Kevesebb