Lagzi Lajcsi a sztárvendég

2018. április 19., csütörtök 08:12

Folyamatosan karban tartják a csapadékvíz elvezető árkokat a településen, amelyekből több mint 600 métert tisztítanak ki a napokban a munkások - tájékoztatott László Kálmán polgármester, aki azt is elmondta, hogy nyírják a füvet a településen és a szakemberek az óvoda szigetelésével is hamarosan végeznek.

A bölcsődének kiszemelt épület felújítását a tetővel kezdik, amihez megtörtént az anyagrendelés, s nem utolsó sorban várják a közbeszerzés eredményét a szociális gyermekjóléti központ beruházásához. Az említettek mellett a község vezetője szólt arról is, hogy egy hónapon belül elkészül fából az új buszmegálló a szendi focipályánál.

A képviselő-testület összeállította és elfogadta a június 2-ai falunap tervezett programját. A helyi óvodások és táncosok fellépését követően lesz rúdtánc, esküvői ruhabemutató.

Évek óta szórakoztatja Magyarország különböző településeinek időseit és fiataljait a Maya Trió táncos, jelmezes, zenés összeállításaival, akik szintén vendégei lesznek a falunapnak, nem beszélve a sztárfellépőről, Lagzi Lajcsiról és zenekaráról.

Ahogyan minden évben, idén is lesz tűzijáték és utcabál, gyermekjátszótér, s természetesen sok-sok finom falat.

Kevesebb