Elkészült a Szociális Központ

2018. november 29., csütörtök 10:00

Nyolc napirendi pont megvitatása várt a szerdán képviselőkre. Az ülést László Kálmán tájékoztatója nyitott meg.

Mint azt a község vezetője többek között elmondta, befejeződött a Szociális Központ beruházása, utolsóként megtörtént a víz és szennyvízbekötés, illetve a mérőórák hitelesítése, december 3-án pedig a műszaki átadásra kerül sor. Leszállították a 39 köbméter szociális tűzifa mennyiséget, amit két helyszínen helyeztek el, valamint van még 9 köbméter a posta mögötti területen. Ezeket a napokban osztják szét a szociális bizottság javaslata alapján. Megkezdődik a mini bölcsődének végleges otthont biztosító, volt orvosi rendelő felújítása is. Itt a nyílászárók cseréje mellett a tetőfelújítás és a napelemek felszerelése is szerepel a projektben.

A továbbiakban a Szákszendi Kiskuckó Napközi Otthonos Óvoda szervezeti és működési szabályzatának, házirendjének, valamint a honvédelmi szabályzatának elfogadására került sor, valamint elkészült Szákszend Község Helyi Esélyegyenlőségi Programja a következő öt évre, amit szintén jóváhagytak a döntéshozók.

Az ülésen meghatározták a jövő évi terem bérleti és eszközhasználati díjakat is: a Faluház nagyterme 50 ezer forintba, míg a kisterem 5 ezer forintba kerül 2019-ben alkalmanként, de a sátrakat és egyéb felszereléseket is bérbe lehet venni.

Kevesebb