Anyák napja

2019. május 16., csütörtök 11:27

Piros szívekbe ragasztott mosolygó gyermekarcok jelezték már a bejáratnál is, hogy Anyák napi programra várják az ünnepelteket szerda délután.

A Kiskuckó óvoda Anyák napi ünnepségére a Pillangó csoport apróságai készültek izgatottan, de legalább ilyen izgatottan foglalták el helyeiket az édesanyák és nagymamák is.

Előkerültek a mobiltelefonok, fényképezők, hogy megörökítsék, ahogyan a gyermekek előadták dalaikat, verseiket, mondókáikat, majd tánccal zárult az első blokk, aminek befejeztével minden ünnepelt ajándékot kapott szeretett kicsinyétől, s bizony nem egy szem párásodott be a kedves ölelésektől, pusziktól.

A Pillangó csoport ezt követően az év során tanultakból mutatott be egy összeállítást, hiszen az ünnepség mellett egyben évzáró is volt a szerdai esemény.

Csütörtökön aztán a Maci csoport kicsinyei várták szeretteiket, akik önállóan, egyenként köszöntötték az anyukát és a nagyit.

Az ünnepségekkel azonban még nincsen vége a Kiskuckó idei programsorozatának, hiszen 24-én, pénteken egész napos gyermeknapra várják ismét a szülőket, sok játékkal, meglepetéssel – tudtuk meg Zách Gizella intézményvezetőtől.

Az Anyák napja szerdai képeit a Fotógalériában tekintheti meg!

Kevesebb