Száki r.katolikus templom Szendi evangélikus templom Faluház Szendi református templom Községháza Első világháborús emlékmű Uradalmi Magtár Szendi r.katolikus templom Száki evangélikus templom

Hírek

Népszerű cikkek

Friss hírek

Hatvan fiatal táborozik

2019. June 19., Wednesday 17:04

Negyven szákszendi és húsz császári gyermek tölti hasznosan a vakáció első hetét a két település karitász szervezeteinek közös táborában.

A szendi katolikus plébánia ad otthont a Müller Csabáné és Bodóné Wessel Tünde vezette közösségnek, akik munkáját többen is segítik, támogatják a hét folyamán: az önkormányzatok és a két plébánia mellett vállalkozók, valamint magánszemélyek.

A reggel nyolctól este nyolcig tartó programok igen változatosak, csak az Író Sándor plébános által tartott gyermekmisék jelentik a minden napi állandóságot.

Hétfőn életmentő kutyák és gazdáik tartottak bemutatót, délután pedig sportvetélkedőn mérhették össze tudásukat a táborozók Kiss László irányításával. Kedden Odvaskőre kirándult a csapat, majd szerda délelőtt – ottjártunkkor – Mohos Ákos és felesége kocsikáztatta meg a fiatalokat, akik a lovaglást is kipróbálhatták.

Csütörtökön délelőtt korongozás, délután néptánc vártja a fiatalokat zenekari kísérettel, a pénteki zárónapon pedig minden bizonnyal emlékezetes lesz a habparty.

Az említettek mellett rajzverseny, szöszmötölés, vetélkedő és énektanulás teszi változatossá a karitász tábor programját.

December

14 Adventi vásár

  • Időpont: Saturday 8:00
  • Helyszín: Faluház

15 Falukarácsony

  • Időpont: Sunday 16:00
  • Helyszín: Faluház
Mozaik

Módosul a menetrend!

2019. October 21., Monday 19:44

Az október 23-i és a november 1-jei ünnepnapokon, valamint az őszi szünet ideje alatt változik a helyközi és a Volánbusz üzemeltetésében lévő helyi járatok közlekedési rendje.

Bővebben

Felhívás - Bursa Hungarica

2019. October 4., Friday 09:50

Szákszend Község Önkormányzat Képviselő-testülete csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2019/2020. évi fordulójához.

Bővebben

Felhívás - Ügyfél átvilágítás

2019. October 4., Friday 09:47

Amennyiben Ön a Takarékbank Zrt. ügyfele és még nem végezték el a bankfiókokban az ügyfél-átvilágítási intézkedéseket a törvényi kötelezettség teljesítéséhez, ennek teljesítésére az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésére:

Bővebben

Vágtatnak az árak

2019. October 10., Thursday 06:00

2019 szeptemberében a fogyasztói árak átlagosan 2,8%-kal magasabbak voltak az egy évvel korábbinál. Az elmúlt egy évben a szeszes italok, dohányáruk és az élelmiszerek ára emelkedett jelentős mértékben.

Bővebben

Iskolakezdési kiadások

2019. September 8., Sunday 14:50

Gyerekenként alig több mint 20 ezer forintot költöttek a háztartásokban a tavalyi iskolakezdés idején – áll a KSH gyorsjelentésében.

Bővebben

Címünk

Szákszendi Közös Önkormányzati Hivatal
2856 Szákszend, Száki utca 91.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 8 - 17 óráig
  • Szerda: 8 - 16 óráig
  • Péntek: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek