Száki r.katolikus templom Szendi evangélikus templom Faluház Szendi református templom Községháza Első világháborús emlékmű Uradalmi Magtár Szendi r.katolikus templom Száki evangélikus templom

Hírek

Népszerű cikkek

Friss hírek

E-ügyintézés a járási hivatalokban

2019. July 16., Tuesday 07:00
2018. január 1-jén hatályba léptek az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény (a továbbiakban: Eüsztv.).

Az ágazati jogszabályok alapján 2019. július 1-jétől a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal (továbbiakban: Kormányhivatal) foglalkoztatási szakfeladatai tekintetében mint elektronikus ügyintézést biztosító szerv kizárólag elektronikus úton történő ügyintézés lehetőségét biztosítja az erre kötelezett gazdálkodó szervezetek és a jogi képviselőivel eljáró ügyfelek esetében.

Technikai részletek:

Gazdálkodó szervezetként, foglalkoztatási támogatásokhoz kapcsolódóan jövőbeni ügyintézéshez használja a cégkapujába való belépésen keresztül az e-papír szolgáltatást (www.e-papir.gov.hu). Az e-papír szolgáltatás használatakor a „cégkapuból szeretnék e-papírt beküldeni” kérdést jelölje be (pipálja ki), majd adja meg a nem természetes személy (cég) nevét és adószámát, valamint az alábbiakat:

Témacsoport: Kormányhivatali ügyek

Ügytípus: Foglalkoztatási támogatások, közfoglalkoztatás és egyéb állami támogatások

Címzett: Foglakoztatás helye szerinti illetékes járási hivatal.

Tárgy: meg kell adni a kérelem/pályázat azonosítására szolgáló információt/kódszámot/, röviden, tömören: (pl. GINOP 5.1.1./5.2.1/ bértámogatás, GINOP 5.1.1./5.2.1./ bérköltség támogatás, NFA-2019-KKV, nyári diákmunka, TOP 5.1.1/5.1.2./6.8.2 bértámogatás/bérköltség támogatás, munkaerőkölcsönző nyilvántartásba vétele,….)

A levél szövegében kérjük feltüntetni a dokumentumot beküldő cég nevét, székhelyét, elérhetőségét.

Az előzetesen beszkennelt, vagy elektronikusan előállított PDF kiterjesztésű dokumentumát töltse fel a levélhez, azt a „Hitelesítés” gombbal írja alá elektronikusan (AVDH hitelesítés), majd a kész levelet küldje el.

Egyéni vállalkozóként használja az ügyfélkapujába való belépésen keresztül az e-papír szolgáltatást (www.e-papír.gov.hu) bejelentés, kérelem, nyilatkozat, illetve ügyintézéssel kapcsolatos levelezéséhez. Kérik, hogy az e-papír szolgáltatás használatakor a természetes személy azonosítókat adja meg. >Ezt követően ugyan azokat válassza ki, mint ahogy fentebb, a gazdálkodó szervezet esetében leírták.

Amennyiben kérdése lenne az ügyintézés menetével kapcsolatosan, kérik, hogy keresse fel a járási hivatalok foglalkoztatási osztályait!

-Kormányhivatal-

Nincs esemény rögzítve!
Mozaik

Tájékoztató

2020. January 9., Thursday 09:21

A mellékletben a 2020. évi szelektív-, zöld-, és fenyőhulladék szállítási időpontokat tekintheti meg.

Bővebben

Hivatali szünet

2019. December 19., Thursday 09:12

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy 2019. december 20-tól, 2019. január 2-ig a polgármesteri hivatal zárva tart.

Bővebben

Változik a Volánbusz menetrendje

2019. December 6., Friday 12:53

Komárom-Esztergom megye


767(2813) Budapest – Biatorbágy – Etyek – Bicske – Tatabánya autóbuszvonalon

A Budapest, Déli pályaudvar és Kisbér között közlekedő (1256-os) autóbuszjáratok Budapest és Tatabánya közötti szakasza megszűnik. Az autóbuszok a továbbiakban csak Tatabánya és Kisbér között közlekednek. Budapest és Tatabánya között a vasutat, illetve a 767-es vonal alábbi új, Bicskén keresztül Tatabányáig közlekedő járatait ajánljuk:

Bővebben

Iskolapadban

2020. January 10., Friday 06:49

A köznevelés és felsőoktatás képzésein 1,8 millióan tanulnak – olvasható a Statisztikai Hivatal most megjelent összesítésében.

Bővebben

Digitális életünk

2020. January 10., Friday 06:49

2018-ban a mobiltelefon-előfizetések száma 0,8%-kal nőtt, a havidíjas előfizetéseké is tovább emelkedett. A mobilpiac telítődöttsége az egyre kedvezőbb díjcsomagoknak tulajdonítható, ami hatással volt az adatforgalom nagymértékű növekedésére is.

Bővebben

Címünk

Szákszendi Közös Önkormányzati Hivatal
2856 Szákszend, Száki utca 91.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 8 - 17 óráig
  • Szerda: 8 - 16 óráig
  • Péntek: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek