Száki r.katolikus templom Szendi evangélikus templom Faluház Szendi református templom Községháza Első világháborús emlékmű Uradalmi Magtár Szendi r.katolikus templom Száki evangélikus templom

Hírek

Népszerű cikkek

Friss hírek

E-ügyintézés a járási hivatalokban

2019. July 16., Tuesday 07:00
2018. január 1-jén hatályba léptek az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény (a továbbiakban: Eüsztv.).

Az ágazati jogszabályok alapján 2019. július 1-jétől a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal (továbbiakban: Kormányhivatal) foglalkoztatási szakfeladatai tekintetében mint elektronikus ügyintézést biztosító szerv kizárólag elektronikus úton történő ügyintézés lehetőségét biztosítja az erre kötelezett gazdálkodó szervezetek és a jogi képviselőivel eljáró ügyfelek esetében.

Technikai részletek:

Gazdálkodó szervezetként, foglalkoztatási támogatásokhoz kapcsolódóan jövőbeni ügyintézéshez használja a cégkapujába való belépésen keresztül az e-papír szolgáltatást (www.e-papir.gov.hu). Az e-papír szolgáltatás használatakor a „cégkapuból szeretnék e-papírt beküldeni” kérdést jelölje be (pipálja ki), majd adja meg a nem természetes személy (cég) nevét és adószámát, valamint az alábbiakat:

Témacsoport: Kormányhivatali ügyek

Ügytípus: Foglalkoztatási támogatások, közfoglalkoztatás és egyéb állami támogatások

Címzett: Foglakoztatás helye szerinti illetékes járási hivatal.

Tárgy: meg kell adni a kérelem/pályázat azonosítására szolgáló információt/kódszámot/, röviden, tömören: (pl. GINOP 5.1.1./5.2.1/ bértámogatás, GINOP 5.1.1./5.2.1./ bérköltség támogatás, NFA-2019-KKV, nyári diákmunka, TOP 5.1.1/5.1.2./6.8.2 bértámogatás/bérköltség támogatás, munkaerőkölcsönző nyilvántartásba vétele,….)

A levél szövegében kérjük feltüntetni a dokumentumot beküldő cég nevét, székhelyét, elérhetőségét.

Az előzetesen beszkennelt, vagy elektronikusan előállított PDF kiterjesztésű dokumentumát töltse fel a levélhez, azt a „Hitelesítés” gombbal írja alá elektronikusan (AVDH hitelesítés), majd a kész levelet küldje el.

Egyéni vállalkozóként használja az ügyfélkapujába való belépésen keresztül az e-papír szolgáltatást (www.e-papír.gov.hu) bejelentés, kérelem, nyilatkozat, illetve ügyintézéssel kapcsolatos levelezéséhez. Kérik, hogy az e-papír szolgáltatás használatakor a természetes személy azonosítókat adja meg. >Ezt követően ugyan azokat válassza ki, mint ahogy fentebb, a gazdálkodó szervezet esetében leírták.

Amennyiben kérdése lenne az ügyintézés menetével kapcsolatosan, kérik, hogy keresse fel a járási hivatalok foglalkoztatási osztályait!

-Kormányhivatal-

December

14 Adventi vásár

  • Időpont: Saturday 8:00
  • Helyszín: Faluház

15 Falukarácsony

  • Időpont: Sunday 16:00
  • Helyszín: Faluház
Mozaik

Változik a Volánbusz menetrendje

2019. December 6., Friday 12:53

Komárom-Esztergom megye


767(2813) Budapest – Biatorbágy – Etyek – Bicske – Tatabánya autóbuszvonalon

A Budapest, Déli pályaudvar és Kisbér között közlekedő (1256-os) autóbuszjáratok Budapest és Tatabánya közötti szakasza megszűnik. Az autóbuszok a továbbiakban csak Tatabánya és Kisbér között közlekednek. Budapest és Tatabánya között a vasutat, illetve a 767-es vonal alábbi új, Bicskén keresztül Tatabányáig közlekedő járatait ajánljuk:

Bővebben

Meghívó

2019. November 22., Friday 05:47

Szákszend Község Önkormányzatának Képviselő Testülete 2018. november 27-én (szerdán) 18 óra 00 perc kezdettel közmeghallgatást tart.

Bővebben

Módosul a menetrend!

2019. October 21., Monday 19:44

Az október 23-i és a november 1-jei ünnepnapokon, valamint az őszi szünet ideje alatt változik a helyközi és a Volánbusz üzemeltetésében lévő helyi járatok közlekedési rendje.

Bővebben

Vágtatnak az árak

2019. October 10., Thursday 06:00

2019 szeptemberében a fogyasztói árak átlagosan 2,8%-kal magasabbak voltak az egy évvel korábbinál. Az elmúlt egy évben a szeszes italok, dohányáruk és az élelmiszerek ára emelkedett jelentős mértékben.

Bővebben

Iskolakezdési kiadások

2019. September 8., Sunday 14:50

Gyerekenként alig több mint 20 ezer forintot költöttek a háztartásokban a tavalyi iskolakezdés idején – áll a KSH gyorsjelentésében.

Bővebben

Címünk

Szákszendi Közös Önkormányzati Hivatal
2856 Szákszend, Száki utca 91.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 8 - 17 óráig
  • Szerda: 8 - 16 óráig
  • Péntek: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek