Száki r.katolikus templom Szendi evangélikus templom Faluház Szendi református templom Községháza Első világháborús emlékmű Uradalmi Magtár Szendi r.katolikus templom Száki evangélikus templom

Hírek

Népszerű cikkek

Friss hírek

E-ügyintézés a járási hivatalokban

2019. July 16., Tuesday 07:00
2018. január 1-jén hatályba léptek az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény (a továbbiakban: Eüsztv.).

Az ágazati jogszabályok alapján 2019. július 1-jétől a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal (továbbiakban: Kormányhivatal) foglalkoztatási szakfeladatai tekintetében mint elektronikus ügyintézést biztosító szerv kizárólag elektronikus úton történő ügyintézés lehetőségét biztosítja az erre kötelezett gazdálkodó szervezetek és a jogi képviselőivel eljáró ügyfelek esetében.

Technikai részletek:

Gazdálkodó szervezetként, foglalkoztatási támogatásokhoz kapcsolódóan jövőbeni ügyintézéshez használja a cégkapujába való belépésen keresztül az e-papír szolgáltatást (www.e-papir.gov.hu). Az e-papír szolgáltatás használatakor a „cégkapuból szeretnék e-papírt beküldeni” kérdést jelölje be (pipálja ki), majd adja meg a nem természetes személy (cég) nevét és adószámát, valamint az alábbiakat:

Témacsoport: Kormányhivatali ügyek

Ügytípus: Foglalkoztatási támogatások, közfoglalkoztatás és egyéb állami támogatások

Címzett: Foglakoztatás helye szerinti illetékes járási hivatal.

Tárgy: meg kell adni a kérelem/pályázat azonosítására szolgáló információt/kódszámot/, röviden, tömören: (pl. GINOP 5.1.1./5.2.1/ bértámogatás, GINOP 5.1.1./5.2.1./ bérköltség támogatás, NFA-2019-KKV, nyári diákmunka, TOP 5.1.1/5.1.2./6.8.2 bértámogatás/bérköltség támogatás, munkaerőkölcsönző nyilvántartásba vétele,….)

A levél szövegében kérjük feltüntetni a dokumentumot beküldő cég nevét, székhelyét, elérhetőségét.

Az előzetesen beszkennelt, vagy elektronikusan előállított PDF kiterjesztésű dokumentumát töltse fel a levélhez, azt a „Hitelesítés” gombbal írja alá elektronikusan (AVDH hitelesítés), majd a kész levelet küldje el.

Egyéni vállalkozóként használja az ügyfélkapujába való belépésen keresztül az e-papír szolgáltatást (www.e-papír.gov.hu) bejelentés, kérelem, nyilatkozat, illetve ügyintézéssel kapcsolatos levelezéséhez. Kérik, hogy az e-papír szolgáltatás használatakor a természetes személy azonosítókat adja meg. >Ezt követően ugyan azokat válassza ki, mint ahogy fentebb, a gazdálkodó szervezet esetében leírták.

Amennyiben kérdése lenne az ügyintézés menetével kapcsolatosan, kérik, hogy keresse fel a járási hivatalok foglalkoztatási osztályait!

-Kormányhivatal-

August

20 Szent István ünnepe

 • Időpont: Thursday 0:00
 • Helyszín:
September

5 Nyárbúcsúztató

 • Időpont: Saturday 14:30
 • Helyszín: Szákszend Rendezvénytér

6 Száki búcsú

 • Időpont: Sunday 11:00
 • Helyszín: Száki búcsútér
October

6 Aradi vértanúk

 • Időpont: Tuesday 16:00
 • Helyszín: Kopjafa

23 Forradalom és szabadságharc

 • Időpont: Friday 15:00
 • Helyszín:
November

6 Idősek Napja

 • Időpont: Friday 16:00
 • Helyszín: Faluház
Mozaik

Közlemény - Bank

2020. June 10., Wednesday 19:07

Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy a 2856 Szákszend, Száki utca 96. szám alatti bankfiókunk 2020.06.15. napjától határozatlan ideig módosított nyitvatartással fogadja ügyfeleit.

Bővebben

Drágábban vásárolunk

2020. May 12., Tuesday 06:13

2020. áprilisban a fogyasztói árak átlagosan 2,4%-kal magasabbak voltak az egy évvel korábbinál. Az elmúlt egy évben az élelmiszerek és a szeszes italok, dohányáruk ára emelkedett jelentős mértékben – áll a KSH gyorsjelentésében.

Bővebben

Többen házasodtak

2020. January 28., Tuesday 06:04

Az előzetes adatok szerint 2019 első tizenegy hónapjában a születések száma 1,5, a halálozásoké 0,8%-kal kevesebb volt, mint 2018 azonos időszakában.

Bővebben

Címünk

Szákszendi Közös Önkormányzati Hivatal
2856 Szákszend, Száki utca 91.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

 • Hétfő: 8 - 17 óráig
 • Szerda: 8 - 16 óráig
 • Péntek: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek