Száki r.katolikus templom Szendi evangélikus templom Faluház Szendi református templom Községháza Első világháborús emlékmű Uradalmi Magtár Szendi r.katolikus templom Száki evangélikus templom

Hírek

Népszerű cikkek

Friss hírek

Biztonságban az ünnepek alatt is

2022. November 30., Wednesday 10:03

Az elmúlt évekhez hasonlóan az év végi ünnepek időszakában jelentős személy- és gépjárműforgalom növekedésre kell számítani a főközlekedési útvonalakon, autópályákon, autóutakon, valamint a különböző bevásárló- és üzletközpontok, alkalmi kirakodóvásárok helyszínén és azok környékén, hiszen mindenki készül a karácsonyra, szilveszterre.

A bevásárlások idején – talán az év vége miatt – már fáradtabbak, figyelmetlenebbek lehetünk. Emiatt könnyebben válhatunk bűncselekmény áldozatává vagy közlekedési baleset érintettjévé.

Az ünnepeket megelőző bevásárlás időszakában a rendőrség kiemelt figyelmet fordít a különböző bevásárló- és üzletközpontok, alkalmi kirakodóvásárok helyszíneire, piacokra, benzinkutakra, pályaudvarokra, pénzintézetekre, valamint olyan nagy tömegeket vonzó helyszínekre, ahol valószínűbb lehet a vagyon elleni jogsértések bekövetkezése. A közrend, a közbiztonság, valamint a közlekedés rendjének fenntartása érdekében kollégáink visszatérően ellenőrzik ezeket a helyeket, emellett forgalomirányítással, forgalomsegítéssel, szükség szerint tájékoztatással segítik az állampolgárok biztonságos közlekedését.

Az ünnepek előtt és alatt a rendőrség együttműködik a különböző társadalmi és civil szervezetekkel, különösen a stratégiai partnernek számító polgárőr szervezetekkel, továbbá a közterület-felügyelet dolgozóival.

Ezen túlmenően a rendőrség a balesetek megelőzése érdekében kiemelt figyelmet fordít a közlekedési szabályokat megsértők kiszűrésére, különös tekintettel a gyorshajtókra és az ittas járművezetőkre.

A rendőrség idén is a lakosság segítségét kéri annak érdekében, hogy együttes összefogással biztosítsuk az év végi időszak nyugalmát. Kívánjuk, hogy legyen mindenkinek békés, boldog ünnepe!

Komárom – Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Nincs esemény rögzítve!

Igazgatási szünet

2022. December 13., Tuesday 05:59

Tisztelt Ügyfeleink!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal 2022.12.23. napjától 2023. január 2-ig igazgatási szünetet tart.

Bővebben

Meghívó

2022. October 19., Wednesday 06:34

Meghívó az 1956-os Forradalom és szabadságharc emlékére rendezett ünnepségre.

Bővebben

Közmeghallgatás

2022. October 16., Sunday 11:23

Meghívó Szákszend Község Önkormányzatának október 19-ei közmeghallgatására.

Bővebben

További drágulás

2021. September 8., Wednesday 06:14

2021. júliusban a fogyasztói árak átlagosan 4,6%-kal magasabbak voltak az egy évvel korábbinál – olvasható a KSH gyorsjelentésében. Az elmúlt egy évben a szeszes italok, dohányáruk és az üzemanyagok ára emelkedett jelentősen.

Bővebben

Címünk

Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal

Szákszendi Kirendeltség

2856 Szákszend, Száki utca 91.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 8 - 12, 13 - 16 óráig
  • Szerda: 8 - 12, 13 - 16 óráig
  • Péntek: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek