Száki r.katolikus templom Szendi evangélikus templom Faluház Szendi református templom Községháza Első világháborús emlékmű Uradalmi Magtár Szendi r.katolikus templom Száki evangélikus templom

Hírek

Népszerű cikkek

Friss hírek

Anyák napja

2019. May 16., Thursday 11:27

Piros szívekbe ragasztott mosolygó gyermekarcok jelezték már a bejáratnál is, hogy Anyák napi programra várják az ünnepelteket szerda délután.

A Kiskuckó óvoda Anyák napi ünnepségére a Pillangó csoport apróságai készültek izgatottan, de legalább ilyen izgatottan foglalták el helyeiket az édesanyák és nagymamák is.

Előkerültek a mobiltelefonok, fényképezők, hogy megörökítsék, ahogyan a gyermekek előadták dalaikat, verseiket, mondókáikat, majd tánccal zárult az első blokk, aminek befejeztével minden ünnepelt ajándékot kapott szeretett kicsinyétől, s bizony nem egy szem párásodott be a kedves ölelésektől, pusziktól.

A Pillangó csoport ezt követően az év során tanultakból mutatott be egy összeállítást, hiszen az ünnepség mellett egyben évzáró is volt a szerdai esemény.

Csütörtökön aztán a Maci csoport kicsinyei várták szeretteiket, akik önállóan, egyenként köszöntötték az anyukát és a nagyit.

Az ünnepségekkel azonban még nincsen vége a Kiskuckó idei programsorozatának, hiszen 24-én, pénteken egész napos gyermeknapra várják ismét a szülőket, sok játékkal, meglepetéssel – tudtuk meg Zách Gizella intézményvezetőtől.

Az Anyák napja szerdai képeit a Fotógalériában tekintheti meg!

August

31 Nyárbúcsúztató

  • Időpont: Saturday 14:30
  • Helyszín: Szákszend Rendezvénytér
September

1 Száki búcsú

  • Időpont: Sunday 10:00
  • Helyszín: Száki búcsútér
October

6 Aradi vértanúk

  • Időpont: Sunday 16:00
  • Helyszín: Kopjafa
Mozaik

Ötödével nőttek a zöldségárak

2019. May 13., Monday 07:36

Áprilisban a fogyasztói árak átlagosan 3,9%-kal magasabbak voltak az egy évvel korábbinál. Az elmúlt egy évben a szeszes italok, dohányáruk és az élelmiszerek ára emelkedett jelentős mértékben – áll a KSH gyorsjelentésében.

Bővebben

Vészesen fogyunk

2019. April 27., Saturday 06:29

Az előzetes adatok szerint 2019 első két hónapjában a születések száma 5,1%-kal kevesebb, a halálozásoké 11%-kal több volt, mint 2018 azonos időszakában – áll a KSH gyorsjelentésében.

Bővebben

Címünk

Szákszendi Közös Önkormányzati Hivatal
2856 Szákszend, Száki utca 91.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 8 - 17 óráig
  • Szerda: 8 - 16 óráig
  • Péntek: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek