Száki r.katolikus templom Szendi evangélikus templom Faluház Szendi református templom Községháza Első világháborús emlékmű Uradalmi Magtár Szendi r.katolikus templom Száki evangélikus templom

Hírek

Népszerű cikkek

Friss hírek

Anyák napja

2019. May 16., Thursday 11:27

Piros szívekbe ragasztott mosolygó gyermekarcok jelezték már a bejáratnál is, hogy Anyák napi programra várják az ünnepelteket szerda délután.

A Kiskuckó óvoda Anyák napi ünnepségére a Pillangó csoport apróságai készültek izgatottan, de legalább ilyen izgatottan foglalták el helyeiket az édesanyák és nagymamák is.

Előkerültek a mobiltelefonok, fényképezők, hogy megörökítsék, ahogyan a gyermekek előadták dalaikat, verseiket, mondókáikat, majd tánccal zárult az első blokk, aminek befejeztével minden ünnepelt ajándékot kapott szeretett kicsinyétől, s bizony nem egy szem párásodott be a kedves ölelésektől, pusziktól.

A Pillangó csoport ezt követően az év során tanultakból mutatott be egy összeállítást, hiszen az ünnepség mellett egyben évzáró is volt a szerdai esemény.

Csütörtökön aztán a Maci csoport kicsinyei várták szeretteiket, akik önállóan, egyenként köszöntötték az anyukát és a nagyit.

Az ünnepségekkel azonban még nincsen vége a Kiskuckó idei programsorozatának, hiszen 24-én, pénteken egész napos gyermeknapra várják ismét a szülőket, sok játékkal, meglepetéssel – tudtuk meg Zách Gizella intézményvezetőtől.

Az Anyák napja szerdai képeit a Fotógalériában tekintheti meg!

December

14 Adventi vásár

  • Időpont: Saturday 8:00
  • Helyszín: Faluház

15 Falukarácsony

  • Időpont: Sunday 16:00
  • Helyszín: Faluház
Mozaik

Meghívó

2019. November 22., Friday 05:47

Szákszend Község Önkormányzatának Képviselő Testülete 2018. november 27-én (szerdán) 18 óra 00 perc kezdettel közmeghallgatást tart.

Bővebben

Módosul a menetrend!

2019. October 21., Monday 19:44

Az október 23-i és a november 1-jei ünnepnapokon, valamint az őszi szünet ideje alatt változik a helyközi és a Volánbusz üzemeltetésében lévő helyi járatok közlekedési rendje.

Bővebben

Felhívás - Bursa Hungarica

2019. October 4., Friday 09:50

Szákszend Község Önkormányzat Képviselő-testülete csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2019/2020. évi fordulójához.

Bővebben

Vágtatnak az árak

2019. October 10., Thursday 06:00

2019 szeptemberében a fogyasztói árak átlagosan 2,8%-kal magasabbak voltak az egy évvel korábbinál. Az elmúlt egy évben a szeszes italok, dohányáruk és az élelmiszerek ára emelkedett jelentős mértékben.

Bővebben

Iskolakezdési kiadások

2019. September 8., Sunday 14:50

Gyerekenként alig több mint 20 ezer forintot költöttek a háztartásokban a tavalyi iskolakezdés idején – áll a KSH gyorsjelentésében.

Bővebben

Címünk

Szákszendi Közös Önkormányzati Hivatal
2856 Szákszend, Száki utca 91.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 8 - 17 óráig
  • Szerda: 8 - 16 óráig
  • Péntek: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek