Száki r.katolikus templom Szendi evangélikus templom Faluház Szendi református templom Községháza Első világháborús emlékmű Uradalmi Magtár Szendi r.katolikus templom Száki evangélikus templom

Hírek

Népszerű cikkek

Friss hírek

Tisztelt Szákszendiek!

2019. October 18., Friday 05:49

Az önkormányzati választások utáni érzelmi hullámon túl, most már kellően lehiggadva, és mint községünk új polgármestere, első gondolatom, amit Önökkel meg szeretnék osztani, az a köszönetnyilvánítás.

Köszönet minden szákszendi polgárnak, aki elment szavazni, külön köszönet mindenkinek, aki nekem szavazva bizalmat, úgy gondolta, hogy képes leszek ennek a nehéz, ugyanakkor felemelő feladatnak az elvégzésére. Köszönet illeti azokat, akik a választás előkészületeit és lebonyolítását ilyen zökkenőmentesen és magas színvonalon vittek véghez. És természetesen köszönetet mondok mindazoknak, akik bármilyen módon segítettek, támogattak, bíztattak, hogy eljussak arra a kezdőpontra, ahol jelöltnek mondhattam magam.

Polgármesterré választásom nem az egyén sikere, sokkal inkább egy lehetőség, hogy a szintén Önök által választott képviselő testülettel vállvetve, további sikerekben gazdag éveket biztosítsunk községünk életében és fejlődésében.

Fontos értékelni azt, hogy mi minden történt a múltban, és fontos, hogy a jó dolgokra büszkék legyünk. Ugyan akkor az is fontos, hogy a múltbéli vélt vagy valós sérelmeket félre téve, a mában éljünk, és a jövőt mindnyájunk közös megelégedésére formáljuk.

Biztos vagyok benne, hogy a képviselő testületen belül lesznek vitáink. De a vita nem rossz, a vita segít abban, hogy egy–egy problémát körbejárva, és több szempont alapján megvizsgálva, a lehető legjobb döntéseket tudjuk majd meghozni, közösen. A vita építő jellegű, a viszály romboló.

Kedves Szákszendiek! Közös jövőnk építéséhez ajánlok együttműködést és kérek segítséget, türelmet mindenkitől, aki községünkért és mindannyiunkért tud, és akar is tenni.

Köszönöm megtisztelő figyelmüket, szívélyes üdvözlettel:

Papp Attila Csaba
polgármester

Nincs esemény rögzítve!
Mozaik

Tájékoztató

2021. January 7., Thursday 21:32

A mellékletben a 2021. évi szelektív-, zöld- és fenyőhulladék szállítási időpontokat tekintheti meg. A dátumokat a korábbi évek gyűjtési tapasztalatai és a hulladék mennyisége alapján határozta meg a szolgáltató.

Bővebben

Felhívás!

2020. December 9., Wednesday 10:46

Partnerségi véleményezésre Szákszend község helyi építési szabályzatának módosítása kapcsán.

Bővebben

Tájékoztató

2020. November 11., Wednesday 13:29

A mobil ügyfélszolgálati tevékenység (kormányablak busz), valamint a települési ügysegédi tevékenység teljes körűen felfüggesztésre kerül.

Bővebben

Keményen nőttek az árak 2020-ban

2021. January 18., Monday 13:32

Decemberben 2,7%-kal, 2020-ban átlagosan 3,3%-kal nőttek az árak az előző évhez képest – tette közzé tájékoztatójában a Központi Statisztikai Hivatal.

Bővebben

Megszaladtak az élelmiszerárak

2020. September 10., Thursday 10:41

Egy év alatt az élelmiszerek ára 7,9%-kal nőtt, ezen belül a párizsi, kolbászé 18,1, az idényáras élelmiszereké (burgonya, friss zöldség, friss hazai és déligyümölcs összesen) 17,1, a cukoré 13,4, a szalámi, szárazkolbász és sonkáé 11,4, a tojásé 10,2, a tejé 8,9%-kal lett magasabb – áll a KSH gyorsjelentésében.

Bővebben

Címünk

Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal

Szákszendi Kirendeltség

2856 Szákszend, Száki utca 91.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 8 - 12, 13 - 16 óráig
  • Szerda: 8 - 12, 13 - 16 óráig
  • Péntek: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek