Száki r.katolikus templom Szendi evangélikus templom Faluház Szendi református templom Községháza Első világháborús emlékmű Uradalmi Magtár Szendi r.katolikus templom Száki evangélikus templom

Hírek

Népszerű cikkek

Friss hírek

Tisztelt Szákszendiek!

2019. October 18., Friday 05:49

Az önkormányzati választások utáni érzelmi hullámon túl, most már kellően lehiggadva, és mint községünk új polgármestere, első gondolatom, amit Önökkel meg szeretnék osztani, az a köszönetnyilvánítás.

Köszönet minden szákszendi polgárnak, aki elment szavazni, külön köszönet mindenkinek, aki nekem szavazva bizalmat, úgy gondolta, hogy képes leszek ennek a nehéz, ugyanakkor felemelő feladatnak az elvégzésére. Köszönet illeti azokat, akik a választás előkészületeit és lebonyolítását ilyen zökkenőmentesen és magas színvonalon vittek véghez. És természetesen köszönetet mondok mindazoknak, akik bármilyen módon segítettek, támogattak, bíztattak, hogy eljussak arra a kezdőpontra, ahol jelöltnek mondhattam magam.

Polgármesterré választásom nem az egyén sikere, sokkal inkább egy lehetőség, hogy a szintén Önök által választott képviselő testülettel vállvetve, további sikerekben gazdag éveket biztosítsunk községünk életében és fejlődésében.

Fontos értékelni azt, hogy mi minden történt a múltban, és fontos, hogy a jó dolgokra büszkék legyünk. Ugyan akkor az is fontos, hogy a múltbéli vélt vagy valós sérelmeket félre téve, a mában éljünk, és a jövőt mindnyájunk közös megelégedésére formáljuk.

Biztos vagyok benne, hogy a képviselő testületen belül lesznek vitáink. De a vita nem rossz, a vita segít abban, hogy egy–egy problémát körbejárva, és több szempont alapján megvizsgálva, a lehető legjobb döntéseket tudjuk majd meghozni, közösen. A vita építő jellegű, a viszály romboló.

Kedves Szákszendiek! Közös jövőnk építéséhez ajánlok együttműködést és kérek segítséget, türelmet mindenkitől, aki községünkért és mindannyiunkért tud, és akar is tenni.

Köszönöm megtisztelő figyelmüket, szívélyes üdvözlettel:

Papp Attila Csaba
polgármester

June

13 Falunap - ELMARAD

 • Időpont: Saturday 15:00
 • Helyszín: Szákszend Rendezvénytér

19 Iskolai ballagás - ELMARAD

 • Időpont: Friday 17:00
 • Helyszín: Szákszendi Öveges József Általános Iskola
August

20 Szent István ünnepe

 • Időpont: Thursday 0:00
 • Helyszín:
September

5 Nyárbúcsúztató

 • Időpont: Saturday 14:30
 • Helyszín: Szákszend Rendezvénytér

6 Száki búcsú

 • Időpont: Sunday 11:00
 • Helyszín: Száki búcsútér
Mozaik

Felhívás

2020. May 13., Wednesday 06:13

10 hónapos, szakképesítést adó rendőr szakképzés indul.

Bővebben

Tájékoztató

2020. April 28., Tuesday 09:16

Az ÉDV Zrt. értesíti a fogyasztókat, hogy szünetelteti a vízmérők leolvasását.

Bővebben

Beiratkozás!

2020. April 7., Tuesday 14:16

A Szákszendi Mini Bölcsődében a 2020/2021-es gondozási évre a beiratkozás a következő módon történik

Bővebben

Felhívás

2020. April 1., Wednesday 06:38

2020. szeptemberétől új, 10 hónapos, szakképesítést adó rendőr szakképzés indul, melyre a jelentkezési határidő 2020. április 30.

Bővebben

Drágábban vásárolunk

2020. May 12., Tuesday 06:13

2020. áprilisban a fogyasztói árak átlagosan 2,4%-kal magasabbak voltak az egy évvel korábbinál. Az elmúlt egy évben az élelmiszerek és a szeszes italok, dohányáruk ára emelkedett jelentős mértékben – áll a KSH gyorsjelentésében.

Bővebben

Többen házasodtak

2020. January 28., Tuesday 06:04

Az előzetes adatok szerint 2019 első tizenegy hónapjában a születések száma 1,5, a halálozásoké 0,8%-kal kevesebb volt, mint 2018 azonos időszakában.

Bővebben

Címünk

Szákszendi Közös Önkormányzati Hivatal
2856 Szákszend, Száki utca 91.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

 • Hétfő: 8 - 17 óráig
 • Szerda: 8 - 16 óráig
 • Péntek: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek