Száki r.katolikus templom Szendi evangélikus templom Faluház Szendi református templom Községháza Első világháborús emlékmű Uradalmi Magtár Szendi r.katolikus templom Száki evangélikus templom

Hírek

Népszerű cikkek

Friss hírek

Tisztelt Szákszendiek!

2019. October 18., Friday 05:49

Az önkormányzati választások utáni érzelmi hullámon túl, most már kellően lehiggadva, és mint községünk új polgármestere, első gondolatom, amit Önökkel meg szeretnék osztani, az a köszönetnyilvánítás.

Köszönet minden szákszendi polgárnak, aki elment szavazni, külön köszönet mindenkinek, aki nekem szavazva bizalmat, úgy gondolta, hogy képes leszek ennek a nehéz, ugyanakkor felemelő feladatnak az elvégzésére. Köszönet illeti azokat, akik a választás előkészületeit és lebonyolítását ilyen zökkenőmentesen és magas színvonalon vittek véghez. És természetesen köszönetet mondok mindazoknak, akik bármilyen módon segítettek, támogattak, bíztattak, hogy eljussak arra a kezdőpontra, ahol jelöltnek mondhattam magam.

Polgármesterré választásom nem az egyén sikere, sokkal inkább egy lehetőség, hogy a szintén Önök által választott képviselő testülettel vállvetve, további sikerekben gazdag éveket biztosítsunk községünk életében és fejlődésében.

Fontos értékelni azt, hogy mi minden történt a múltban, és fontos, hogy a jó dolgokra büszkék legyünk. Ugyan akkor az is fontos, hogy a múltbéli vélt vagy valós sérelmeket félre téve, a mában éljünk, és a jövőt mindnyájunk közös megelégedésére formáljuk.

Biztos vagyok benne, hogy a képviselő testületen belül lesznek vitáink. De a vita nem rossz, a vita segít abban, hogy egy–egy problémát körbejárva, és több szempont alapján megvizsgálva, a lehető legjobb döntéseket tudjuk majd meghozni, közösen. A vita építő jellegű, a viszály romboló.

Kedves Szákszendiek! Közös jövőnk építéséhez ajánlok együttműködést és kérek segítséget, türelmet mindenkitől, aki községünkért és mindannyiunkért tud, és akar is tenni.

Köszönöm megtisztelő figyelmüket, szívélyes üdvözlettel:

Papp Attila Csaba
polgármester

December

14 Adventi vásár

  • Időpont: Saturday 8:00
  • Helyszín: Faluház

15 Falukarácsony

  • Időpont: Sunday 16:00
  • Helyszín: Faluház
Mozaik

Módosul a menetrend!

2019. October 21., Monday 19:44

Az október 23-i és a november 1-jei ünnepnapokon, valamint az őszi szünet ideje alatt változik a helyközi és a Volánbusz üzemeltetésében lévő helyi járatok közlekedési rendje.

Bővebben

Felhívás - Bursa Hungarica

2019. October 4., Friday 09:50

Szákszend Község Önkormányzat Képviselő-testülete csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2019/2020. évi fordulójához.

Bővebben

Felhívás - Ügyfél átvilágítás

2019. October 4., Friday 09:47

Amennyiben Ön a Takarékbank Zrt. ügyfele és még nem végezték el a bankfiókokban az ügyfél-átvilágítási intézkedéseket a törvényi kötelezettség teljesítéséhez, ennek teljesítésére az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésére:

Bővebben

Vágtatnak az árak

2019. October 10., Thursday 06:00

2019 szeptemberében a fogyasztói árak átlagosan 2,8%-kal magasabbak voltak az egy évvel korábbinál. Az elmúlt egy évben a szeszes italok, dohányáruk és az élelmiszerek ára emelkedett jelentős mértékben.

Bővebben

Iskolakezdési kiadások

2019. September 8., Sunday 14:50

Gyerekenként alig több mint 20 ezer forintot költöttek a háztartásokban a tavalyi iskolakezdés idején – áll a KSH gyorsjelentésében.

Bővebben

Címünk

Szákszendi Közös Önkormányzati Hivatal
2856 Szákszend, Száki utca 91.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 8 - 17 óráig
  • Szerda: 8 - 16 óráig
  • Péntek: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek