Száki r.katolikus templom Szendi evangélikus templom Faluház Szendi református templom Községháza Első világháborús emlékmű Uradalmi Magtár Szendi r.katolikus templom Száki evangélikus templom

Hírek

Népszerű cikkek

Friss hírek

Gazdagodott a megyei értéktár

2021. September 16., Thursday 06:00

A Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat „Megyei Értéktár Megyenapot” rendezett szerdán a lábatlani Gerenday Közösségi Házban, melyre Lazók Zoltán oroszlányi és Papp Attila szákszendi polgármester is meghívást kapott.

Az eseményen köszöntőt mondott Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő, valamint Popovics György, a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés elnöke.

Ezt követően „Érték, identitás, ígéret” címmel Bódis Gábor, a Hungaricum Bizottság tagja tartott előadást, a „Kocsi kocsi” történetét Simon László Kocs polgármestere, majd a Komárom-Esztergom Megyei Értéktárat Veres Zoltán megyei jegyző mutatta be.

A délelőtti programok zárásaként az értéktár oklevelek átadására került sor. Javaslatok alapján újabb értékek kerültek be a Komárom-Esztergom Megyei Értéktárba – így az oroszlányi Víztorony és a Majki premontrei prépostság romjai is - melyek száma immáron 181-re emelkedett.

Nincs esemény rögzítve!
Mozaik

Meghívó

2021. October 12., Tuesday 10:35

Közmeghallgatás a Községházán.

Bővebben

Tájékoztató

2021. September 30., Thursday 12:16

A Magyar Államkincstár kihelyezett ügyfélfogadásáról.

Bővebben

További drágulás

2021. September 8., Wednesday 06:14

2021. júliusban a fogyasztói árak átlagosan 4,6%-kal magasabbak voltak az egy évvel korábbinál – olvasható a KSH gyorsjelentésében. Az elmúlt egy évben a szeszes italok, dohányáruk és az üzemanyagok ára emelkedett jelentősen.

Bővebben

Még kevesebbet ér a forint

2021. May 12., Wednesday 21:55

2021. áprilisban a fogyasztói árak átlagosan 5,1%-kal magasabbak voltak az egy évvel korábbinál. Az elmúlt egy évben a szeszes italok, dohányáruk és az üzemanyagok ára emelkedett jelentősen – áll a KSH gyorsjelentésében.

Bővebben

Címünk

Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal

Szákszendi Kirendeltség

2856 Szákszend, Száki utca 91.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 8 - 12, 13 - 16 óráig
  • Szerda: 8 - 12, 13 - 16 óráig
  • Péntek: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek