Száki r.katolikus templom Szendi evangélikus templom Faluház Szendi református templom Községháza Első világháborús emlékmű Uradalmi Magtár Szendi r.katolikus templom Száki evangélikus templom

Hírek

Népszerű cikkek

Friss hírek

Ünnepélyes állománygyűlés

2023. March 31., Friday 08:00

Március 30-án tartották meg az Oroszlányi Rendőrkapitányság kapitányságvezetői beosztásának ünnepélyes átadását a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár kamaratermében.

A meghívottakat – köztük Papp Attila Csabát, Szákszend polgármesterét –, valamint a rendőri állomány tagjait Racsné Galambos Gréta r. százados, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense köszöntötte, majd Pataki Attiláné r. alezredes, megbízott szolgálatvezető ismertette az állományparancsot.

Farkas Gábor r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány beszédében méltatta a tisztségéről lemondott oroszlányi rendőrkapitány, dr. Bolehradsky Szilveszter r.ezredes munkáját, majd bemutatta a megbízott új városi kapitányságvezetőt, Hufnágel Ákos r. alezredest.

Lazók Zoltán polgármester Oroszlány nevében a következő gondolatokkal köszönte meg a távozó kapitány munkáját: „Dr. Bolehradsky Szilveszter rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos 2021. október 1-től megbízott vezetőként, majd 2022. február 1-jei hatállyal kinevezett vezetőként irányította városunk rendőrkapitányságát. Munkavégzésével, személyiségével példaként szolgált mindazok számára, akik a közösségért, a közösség biztonságáért való áldozatos munka iránt elkötelezettek, legyenek akár szakmabeli, vagy civil személyek, közösségek. Kapitányságvezetőként teljes mértékben átérezte és magáénak vallotta városunk bűn- és baleset megelőzéséért, közbiztonságáért való felelősséget. Ennek tudatában és ennek érdekében cselekedett, irányította az Oroszlányi Rendőrkapitányságot, ennek szellemében erősítette és működtette kiválóan az együttműködés rendszerét. A rendőrökre vészterhes és békeidőkben is lehet számítani, ami azért fontos, mert a biztonság az egyik legfőbb társadalmi értékünk. A távozó kapitány olyan alapokat fektetett le, melyek megalapozzák a bizalmat és azt a szakmai együttműködést, amelyek a város érdekeit szolgálják”.

September

14 Őszköszöntő

 • Időpont: Saturday 15:00
 • Helyszín: Szákszend, Faluház környezete
October

4 Aradi Vértanúk Emléknapja megemlékezés

 • Időpont: Friday 15:00
 • Helyszín: Szákszend, Emlékpark

12 Szüreti felvonulás

 • Időpont: Saturday 14:00
 • Helyszín: Szákszend

22 1956-os Forradalom és Szabadságharc Emléknapja megemlékezés

 • Időpont: Tuesday 15:00
 • Helyszín: Szákszend, Emlékpark
November

8 Idősek napja

 • Időpont: Friday 16:00
 • Helyszín: Szákszend, Faluház

Blue Combat Day

2024. July 5., Friday 05:58

Oroszlányban rendezi meg július 13-án a Blue Combat Day elnevezésű rendőrségi programot a Komárom-Esztergom vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Bővebben

Közel ötödével csökkent az üzemanyagfogyasztás

2023. October 18., Wednesday 05:59

Az idei első három negyedévben 11,8 százalékkal kevesebb motorbenzin és 21,1 százalékkal kevesebb gázolaj fogyott Magyarországon, mint az előző év azonos időszakában, az üzemanyagfogyasztás így átlagosan 17,7 százalékkal csökkent a tavalyi első három negyedévhez képest - tette közzé honlapján a Magyar Ásványolaj Szövetség.

Bővebben

Címünk

Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal

Szákszendi Kirendeltség

2856 Szákszend, Száki utca 91.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

 • Hétfő: 8 - 12, 13 - 16 óráig
 • Szerda: 8 - 12, 13 - 16 óráig
 • Péntek: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek